Schrijnwerk op maat

Bent u niet verlegen om zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan bieden wij voor u maatkasten kant en klare zelfbouwpakketten aan. Uiteraard leveren wij deze steeds met de nodige instructies en advies. U bepaalt immers zelf wat u wil doen, en wat wij voor u moeten doen.

Door onze investering in een nieuwe volledig computergestuurde boormachine en kantenverlijmer doen reeds verschillende professionele schrijnwerkers beroep op onze diensten. Ook professionele vakmensen kunnen steeds bij ons terecht voor het afplakken van hun platen. Wij geven hiervoor steeds de beste prijs, de levertijd van deze is steeds binnen 5-6 werkdagen

U kan bijvoorbeeld enkel uw platen laten zagen en afplakken, maar wij kunnen ook alle nodige boringen voorzien, scharnieren boren alsook plaatsen voor geleiders voorzien. U kan ook platen en toebehoren aankopen bij ons die u zelf kan verwerken.

U kan hier een bestelformulier downloaden, dat u vervolgens kan invullen en doorsturen. Daarnaast kan u ook altijd contact opnemen voor verdere informatie.